Дали сонувате за мирен
и целовечерен сон?

Запознајте го Dormirin

Запознајте го Dormirin

Dormirin е нов производ со мелатонин , кој овозможува побрзо заспивање и мирен сон. Покрај мелатонин оригиналната формулација содржи валеријана и маточина, добро познати природни продукти кои имаат дополнителен смирувачки ефект и овозможуваат целовечерен сон. Dormirin е додаток на исхраната произведен во ЕУ според највисоките стандарди за квалитет, кој благодарение на внимателно одбраните состојки не предизвикува навика и го подобрува квалитетот на сонот.

Мирниот сон станува стварност.

▶ Dormirin состав

Состав

  • Оригиналната формулација содржи мелатонин валеријана и маточина.
  • Мелатонинот го скратува времето
    потребно за заспивање
  • Претставува ефикасен сојузник во борбата со jet lag- овите благодарение на мелатонинот кој го ублажува субјективното чувство на jet lag и го регулира циклусот на сон
  • Природни состојки за квалитетен сон кои не предизвикуваат навикнување

1 капсула на Dormirin содржи:

Dry lemon balm (Melissa officinalis L.) Екстракт од лист на маточина 15 mg
Dry valerian (Valeriana officinalis L.) Екстракт од корен на валеријана 10 mg
Мелатонин 1 mg

▶ IУпатство за употреба

Упатство за употреба

Една капсула дневно се зема со половина чаша течност 30 минути пред спиење

▶ Сон и јаве

Сон и јаве

«
»

Контакт

PharmaS Mакедонија:
Бул.8ми Септември бр.2/2 -2/5, 1000
Скопје, Р.Македонија

Тел: + 389 (0) 2 2550 350
Факс: +389 (0) 2 2550 351

office@pharmas.mk
www.pharmas.mk

Dormirin.

Мирниот сон станува стварност.